فهرست سایت

ورود به سایت

     :  نام کاربری
    :کلمه عبور
ادره مربوطه : 



رمز عبور را فراموش کرده ام

وضعیت آب و هوا

اوقات شرعی

برگزاری جلسه هم اندیشی بهبود کیفیت گندم،آرد و نان

برگزاری جلسه هم اندیشی بهبود کیفیت گندم،آرد و نان
سومین جلسه هم اندیشی بهبود کیفیت گندم،آرد و نان استان با محوریت شرکت غله و حضور مدعوین سازمانها و دستگاههای ذیربط در سالن کنفرانس ساختمان شماره یک شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 3 فارس برگزار گردید
برگزاری جلسه هم اندیشی بهبود کیفیت گندم،آرد و نان


برگزاری جلسه هم اندیشی بهبود کیفیت گندم،آرد و نان

 

سومین جلسه هم اندیشی بهبود کیفیت گندم،آرد و نان استان با محوریت شرکت غله وحضور مدعوین

سازمانها و دستگاههای ذیربط در سالن کنفرانس ساختمان شماره یک شرکت غله وخدمات بازرگانی

منطقه 3 فارس برگزار گردید که موارد ذیل مطرح گردید:1- بهبود کیفیت نان ،دردرجه اول به

کیفیت گندم بر میگردد و در حال حاضر خرید به صورت تضمینی انجام میپذیرد و سه

فاکتور درصد افت مفید و غیرمفید و سن زدگی تعیین کننده بهای قیمت گندم  و فاکتورهایی از قبیل

سیاهک،تخم علف سرشکافته،کپک زدگی ،... در پذیرش و عدم پذیرش گندم نقش دارند.2-گندم

استان فارس از نظر ماهیت ذاتی کیفی در سطح متوسط بوده و در سنوات اخیر بدلیل شرایط اقلیمی

آب و هوایی و مزرعه ای مانند عدم آیش زمین،آتش زدن بقایای گیاهی،عدم حاصلخیزی زمین ،...

فاکتورهای زلنی،ایندکس،پروتیین با کاهش مواجه شده است. 3- عوامل مزرعه ای که در کاهش

ماهیت ذاتی گندم تاثیر گذار است از طریق آموزش کشاورزان و ترغیب کشاورزان درآزمایش

خاک  به منظور کنترل مصرف کود وجلوگیری کانل از آتش زدن بقایای گیاهی ،... مورد به مورد

کنترل و پایش می گردد و با همین  وضعیت موجود سعی در تامین آرد با کیفیت با اتخاذ استراتژیهای

قابلیت اختلاط گندم مرغوب و متوسط و پایین با هم از نقاط مختلف استان و همچنین تلاش کارخانجات

در تفکیک گندمهای تحویلی و استفاده به موقع از هر نوع گندم و تلاش در تولید یک آرد با کیفیت

که بخصوص جنبه سلامت محوری هم برای مصرف کننده بدنبال داشته باشد. 4- مقررگردید

شیوه نامه ای که در آن فاکتورهای متعدد که کیفیت گندم و نان را تحت تاثیر قرارمی دهد تدوین

و بعد از تایید جمعی اعضای کارگروه در مواردی که قابلیت اجرایی خواهد داشت بررسی و اجرا

گردیده و سایر موارد نیز پیگیری گردد.

همچنین مقرر گردید در جلسه آتی موضوعات ذیل مورد بحث و بررسی قرار گیرد:

تدوین شیوه نامه گندم ،آرد و نان ، دوم تشکیل کارگروه های تخصصی گندم، آرد ونان و سوم

الگو سازی در مزرعه ، کارخانه و نانوایی

 

روابط عمومی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 3

 



1397/10/27  : تاریخ درج خبر

تعداد بازدیدها : 66  

تلفن حوزه بازرسی و رسیدگی به شکایات

تلفن حوزه بازرسی و رسیدگی به شکایات
شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران
021-84398

پیگیری شکایات


کد پیگیری :  

نوع شکایت :  



کد پیگیری خود را فراموش کرده ام