تهیه فیلم آموزشی نان مرغوب و ماکول در اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان فارس
تهیه فیلم آموزشی ازکلاس آکادمی نانوایان با هماهنگی و همکاری اداره غله و خدمات بازرگانی
استان فارس در سالن اجتماعات شماره 2 این اداره کل و تدریس مدرس اداره کل فنی حرفه ای
شیراز سرکار خانم مهبودیان ، در این کلاس مباحث اصول و مبانی تئوری پخت نان در قالب
تعریف نان، تقسیم بندی انواع نانهای رایج در ایران و فرآیند تولید نان و پارامترهای اساسی از
جمله پروتئین موجود در گندم و گلوتن موجود در آرد مورد بررسی قرار گرفت و سپس به شرح
مواد مورد استفاده درنان از جمله آب، آرد، نمک، مخمرهای صنعتی، خمیرترش و انواع بهبود
دهنده ها پرداخته شد.در ادامه به نحوه عمل آوری خمیر ، نحوه مخلوط کردن ، مدت زمان بهینه
مخلوط کردن مواد،مرحله تخمیر، چانه گیری و شکل دهی به خمیر که از طریق دست یا
ماشین آلات صورت میپذیرد پرداخته شد.
همچنین در خصوص یکی از مهمترین پارامترهای تولید نان یعنی بهداشت محیط کار طبق قوانین
و مقررات بهداشتی که همه ی کارکنان در محیط کار میبایست رعایت نمایند و موارد بهداشت
مرتبط با پوست ، موی سر ، چشم، دهان، بینی و دستگاه گوارش که از عوامل اصلی جذب آلودگی
و انتقال به مواد مصرفی در حین تولید نان میباشند نکات لازم یادآوری گردید، که با
توجه به شرایط حاد بیماری کرونا رعایت این اصول بهداشتی و استفاده از ماسک را دوچندان
کرده است.
روابط عمومی اداره غله و خدمات بازرگانی استان فارس