فهرست سایت

ورود به سایت

     :  نام کاربری
    :کلمه عبور
ادره مربوطه : 



رمز عبور را فراموش کرده ام

وضعیت آب و هوا

اوقات شرعی

برگزاری کلاسهای آموزش آنلاین نانوایان استان فارس با هماهنگی آکادمی ملی نان

برگزاری کلاسهای آموزش آنلاین نانوایان استان فارس با هماهنگی آکادمی ملی نان
آکادمی ملی نان ایران ، در راستای ارتقای سطح دانش و یکسان سازی استانداردها و آموزشهای مرتبط با زنجیره گندم و آرد و نان به مخاطبان آن در سطح کشور و سیاستهای مدیر عامل محترم شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران
برگزاری کلاسهای آموزش آنلاین نانوایان استان فارس با هماهنگی آکادمی ملی نان


آکادمی ملی نان ایران ، در راستای ارتقای سطح دانش و یکسان سازی استانداردها و  آموزشهای مرتبط بازنجیره گندم و آرد و نان به مخاطبان آن در سطح کشور و سیاستهای مدیر عامل  محترم شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران پیرو نامه شماره 65653/15/51 مورخ 9/9/1399 استانها را ملزم به برگزاری دوره های آموزشی آنلاین نموده که اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان فارس با همکاری معاونت بازرگانی نسب به آموزش 303 نفر از نانوایان سطح استان اقداماتی به شرح ذیل پرداخته:

1-    برگزاری دوره اول آموزشی درتاریخهای 20/10/99 و 22/10/99 با حضور 57 نفر از نانوایان شهرستان شیراز

2-    برگزاری دوره دوم آموزشی درتاریخهای 29/11/99 و 6/12/99 با حضور 88 نفر از نانوایان شهرستانهای لار و گراش واوز و فسا

3-    برگزاری دوره سوم آموزشی درتاریخهای 4/12/99 و 9/12/99 با حضور 72 نفر از نانوایان شهرستانهای آباده و داراب

4-    برگزاری دوره چهارم آموزشی درتاریخ 14/12/99 با حضور 87 نفر از نانوایان شهرستانهای اقلید و شیراز

 

از مباحث پرداخته شده در این دوره های آموزشی می توان به تشریح جزء به جزء مراحل تولید نان( انتخاب مواد اولیه، مخلوط کردن مواد اولیه برای تهیه خمیر، شکل دهی و قالب زنی خمیر، تخمیر نهایی، پخت، سردکردن و بسته بندی انواع نانهای سنتی سنگک، بربری، لواش، تافتون و فانتزی اشاره نمود که هدف از این آموزش،  به روز رسانی اطلاعات نانوایان و بررسی و رفع مشکلات نانوایان در طبخ ، جهت تولید نانی با ویژگی های ظاهری و حسی مناسب ازلحاظ اصول کنترل کیفی می باشد.

از دیگر مسائل بسیار مهم، رعایت موارد بهداشتی میباشد که همه ی کارکنان در محیط کار میبایست موازین بهداشتی مرتبط با پوست، موی سر، چشم،دهان ، بینی و دستگاه گوارش که از عوامل اصلی جذب آلودگی و انتقال به مواد مصرفی در حین تولید نان میباشند را رعایت کنند که با توجه به شرایط خاص بیماری کرونا رعایت این اصول و استفاده از ماسک را دوچندان کرده است ، در انتها نانوایان محترم سوالات خود را مطرح کرده و جلسه پرسش و پاسخ برگزار گردید.

 

                                    همواره تندرست و پاینده باشید

 

روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان فارس



1399/12/24  : تاریخ درج خبر

تعداد بازدیدها : 188  

تلفن حوزه بازرسی و رسیدگی به شکایات

تلفن حوزه بازرسی و رسیدگی به شکایات
شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران
021-84398

پیگیری شکایات


کد پیگیری :  

نوع شکایت :  



کد پیگیری خود را فراموش کرده ام